Sale Kits Test Maggrav Home Contact

Would you like to make

your own MaGrav system?


Maybe we can help you!

Kontakt

 About Cookies

Društvo modri planet, Metava 59 b, 2229 Malečnik

Möchten Sie eine eigene

Mag-grav Anlage?


Vielleicht können wir Ihnen helfen!

Vabimo vas da se pridružite k izvajanju experimenta, ki ga organiziramo v društvu Modri Planet:Kdo lahko sodeluje?


Vsak, ki je pripravljen testirati Mag-grav vsaj 12 mesecev in ki lahko zagotovi mesečne podatke o porabi električne energije – tudi za 12 mesecev nazaj. Podrobnejši opis najdete v excel tabeli.Kako deluje?


Vsak udeleženec bo zapisal podatke o porabi električne energije za zadnjih 12 mesecev v excel tabelo. Nato bo vsak mesec beležil mesečno porabo.

Nato bomo primerjali porabo glede na isti mesec preteklega leta in porabo celotnega leta s preteklim letom. Grafično bomo spremljali tudi gibanje tekoče porabe. Hkrati bomo primerjali, katere variante Mag-grav naprav so bolj uspešne.Kako lahko dobim MaGrav napravo ?
Želimo meriti porabo električne energije, ko je priključena Mag-grav naprava. Na čim večjem številu vzorcev. V različnih okoliščinah. Tako želimo pridobiti verodostojne statistične podatke.

Testirajmo Mag-grav!

Na vrh strani

Domov

Kako pričeti?


Pošljemo vam tabelo, ki jo izpolnite in pošljete na mail: planet@dva.si. Navodila za izpolnjevanje so v tabeli.Kaj je cilj in namen testiranja?


S široko zastavljenim experimentom želimo v praksi dokazati, da je možno z Magrav napravo bistveno zmanjšati porabo električne energije


* Brezplačna dostava velja le v primeru, če sodelujete v akciji testiranja. V nasprotnem primeru prosimo, kupite set TUKAJ.

Cena: 167,00 EUR (€)*

Plus dostava

Teža: 2,40 kg

Kupi

Set »Set Magrav za dom - pripravljen« vsebuje vse v naprej pripravljene dele za sestavo Mag-grav naprave. Tuljave, oziroma bakreni deli so dokončno obdelani. Kroglice so napolnjene z ustreznimi GaNs-i. Priloženi so vsi potrebni deli za notranje in zunanje ohišje, ter za priključitev – vi jo le sestavite.

  

                      Več:

Na zalogi

Set MaGrav za dom - pripravljen